Banjalučanke savršene i tokom dnevne šetnje FOTO

Bilo da je u pitanju svečanost, noćni izlazak ili tek dnevna šetnja, većina Banjalučanki trudi se da posmatrače ne ostavi ravnodušnim.

banjalucanke1

Ne čudi, stoga, što posjetioci pri povratku iz grada na Vrbasu, osim prirodnih ljepota Banjaluke, nikad ne zaboravljaju ni pripadnice nježnijeg pola koje su ovdje sreli jer odišu energijom i samouvjerenošću, koja je prisutna kod svake od njih.

Stiče se utisak da se banjalučke dame pri svakom izlasku na ulicu pripremaju kao da će prošetati modnom pistom, te da ni sveopšta kriza u društvu ne može uticati da se odabrana krpica ne nađe u njihovim ormarima.

Znaju da je riječ o “takmičenju” s izuzetno jakom konkurencijom, pa se zato trude da svaki detalj na sebi dovedu do savršenstva. I u tome uspijevaju!

Za razliku od većine gradova u kojima se razlikuju večernji izlazak, kafa sa prijateljima i popodnevna šetnja, u Banjaluci to nije tako.

Lupkanje visokih potpetica od 15 i više centimetara se može čuti kako naveče, tako i tokom dnevne šetnje, ali i na gradskim bazenima i kupalištima. Možda će neko ko nije iz ovog grada reći da je to nelogično – ali tako je.

nezavisne.com

Ad

You might also like

Komentariši