NovostiRS/BiH

Banjalučani i danas na Trgu Krajine traže istinu o smrti Davida Dragičevića

0

Građani Banjaluke okupili su se i danas u velikom broju kako bi pružili podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti smrti tragično nastradalog sina Davida Dragičevića.

Na večerašnjem mirnom okupljanju građana Davidov otac, Davor Dragičević se zahvalio poslanicima koji su na jučerašnoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske skinuli svoje maske.

“Hvala vam što ste juče skinuli vaše maske. Sada vrlo dobro znamo ko ste vi, a ko smo mi. Danas su podnijeli i neke tužbe, rekli su da je homoseksualac”, rekao je Davor i dodao “Darko Iliću, Dalibore Vrećo, Željko Karane, Darko Ćulume i Dragane Lukaču samo me tužite, naprijed na svaku vašu prijetnju, tužbu i optužbu mogu reći samo naprijed. Samo naprijed momčine, samo naprijed. Nemojte jedan na jedan. Niste ni na Davida išli jedan na jedan, zato što ne smijete. Dođite vas 15 slobodno na mene, nije problem. Neće grob Davida Dragičevića biti u vašoj državi”, poručio je Davor Dragičević.

Nakon Davorovog govora puštena je pjesma “Klinac iz geta”, tokom koje su prisutni svih uzrasta, podigli šake visoko u vazduh. Refren su zajedno pjevali.

(buka)

PRNJAVOR: ORGANIZOVAN SAJAM PREDUZEĆA U SREDNjOJ ŠKOLI-Foto

Previous article

Sebija Izetbegović među kandidatima SDA za člana Predsjedništva BiH

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti