Banjalučani i danas na Trgu Krajine traže istinu o smrti Davida Dragičevića

Građani Banjaluke okupili su se i danas u velikom broju kako bi pružili podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti smrti tragično nastradalog sina Davida Dragičevića.

Na večerašnjem mirnom okupljanju građana Davidov otac, Davor Dragičević se zahvalio poslanicima koji su na jučerašnoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske skinuli svoje maske.

“Hvala vam što ste juče skinuli vaše maske. Sada vrlo dobro znamo ko ste vi, a ko smo mi. Danas su podnijeli i neke tužbe, rekli su da je homoseksualac”, rekao je Davor i dodao “Darko Iliću, Dalibore Vrećo, Željko Karane, Darko Ćulume i Dragane Lukaču samo me tužite, naprijed na svaku vašu prijetnju, tužbu i optužbu mogu reći samo naprijed. Samo naprijed momčine, samo naprijed. Nemojte jedan na jedan. Niste ni na Davida išli jedan na jedan, zato što ne smijete. Dođite vas 15 slobodno na mene, nije problem. Neće grob Davida Dragičevića biti u vašoj državi”, poručio je Davor Dragičević.

Nakon Davorovog govora puštena je pjesma “Klinac iz geta”, tokom koje su prisutni svih uzrasta, podigli šake visoko u vazduh. Refren su zajedno pjevali.

(buka)