BalkanNovosti

AUTOMOBIL U PLAMENU Crnogorska ŽENSKA BANDA, poznata po krađama i brutalnim PREBIJANJIMA DEVOJAKA ponovo u žiži

0

Vozilo marke “golf 5” u vlasništvu Andrijane Mišolić sinoć je u Podgorici 15 minuta nakon ponoći zahvatio požar, saznaju “Vijesti”. Ova Crnogorka je inače javnosti poznata kao članica tzv. “ženske bande”.

Pripadnice "Ženske bande" Lačević i Mišolić

Foto: FacebookPripadnice “Ženske bande” Lačević i Mišolić

Veštak se izjasnio da se radi o samozapaljenju vozila koje je nekoliko minuta pre izbijanja požara bilo u pokretu, pišu crnogorski mediji.

 Mišolić je inače javnosti dobro poznata kao pripadnica “ženske bande” i ranije je terećena za nasilničko ponašanje kao i za krađu bundi i haljina.

U javnost je dospela i kada je od policajca Bojana Škatarića pozajmila policijsku uniformi i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Ta fotografija je Škatarića koštala policijske značke pa je ubrzo nakon incidenta razrešen dužnosti.

Brutalno prebijanje devojke u šumi

Grupa pet Podgoričanki, koje čine “žensku bandu”, prepoznatljive su po batinanju drugih devojaka.

One su u uzburkale javnost i sredinom 2014. godine kada su brutalno pretukle jednu devojku u Crnoj Gori i snimak batinanja objavile na društvenim mrežama.

Akterke snimka kako su i same zabeležile kamerom mobilnog telefona, nisu štedele brutalnost prema devojci koju su automobilom prethodno odvele u šumu, a onda joj besomučno zadavale udarce šakama i nogama po glavi i telu.

Ovaj slučaj nije bio prijavljen policiji, verovatno zbog straha zlostavljane devojke, koja ih je izbezumljeno molila da je ne tuku.

Zbog ove fotografije policajac ostao bez značke

Foto: FacebookZbog ove fotografije policajac ostao bez značke

Na tom snimku, “poznata” Podgoričanka koja se ranije “proslavila” prebijanjem i mučenjem drugih, zajedno sa drugaricama nogama i rukama tukla je devojku koja o njima navodno nije imala pozitivno mišljenje.

Udaranje nogama i rukama traje nekoliko trenutaka, a za to vreme napadnuta devojka ih moli da je puste i ne udaraju.

Privatnim mrežama kruži i klip od 2.53 minuta na kojem se ista predvodnica ove grupe pojavljuje u svojstvu organizatora “fer” tuče dve devojke.

Radnja i ovog mini krimi filma odvija se na istoj lokaciji na kojoj je sniman i prvi klip, a pretpostavlja se i istog dana, jer su sve akterke u istoj garderobi kao i na prvom zapisu.

Čitava crnogorska javnost digla se “na noge” nakon ovog slučaja koji je potom dospeo na sud.

Dve godine kasnije, Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu “ženskoj bandi”, osuđenoj na ukupno tri godine i dva meseca zatvora za nasilničko ponašanje i zlostavljanje M.P. i M.A.

Nikolija Lačević

Foto: Privatna arhivaNikolija Lačević

Sudija je osudila pripadnice bande, Nikoliju  Lačević (26) na godinu i dva meseca zatvora, Milicu Asanović (21) na godinu dana, dok su Elda Orahovac (22) i Andrijana Mišolić (23) osuđene na po pola godine robije.

Viši sud je tada odbio žalbe branilaca na prvostepenu presudu i ocenio da je sudija pravilno procenila krivicu i visinu dosuđenih kazni.

Rabrenovićeva je navela da je iskazima zlostavljanih devojaka svedoka i video-snimcima i medicinskom dokumentacijom utvrđeno da su optužene počinile krivična dela.

Sudija je dodala i da je pri odmeravanju visine kazne, vodila računa o tome da su i Lačevićeva i Asanovićeva već osuđivane, a kao otežavajuću okolnost Lačevićevoj cenila i njenu izjavu da joj je žao što Ajkovićevoj nije “ostavila trajnije posledice”.

Lačevićeva i Asanovićeva su ranije već osuđivane zbog nasilničkog ponašanja.

Lačevićeva ležala u Spužu

Lačevićeva je dva puta pravosnažno osuđivana, a ležala je i u Spužu gde se nalazila na izdržavanju kazne zbog nasilničkog ponašanja.

Članice ove bande “pale” su i zbog raznih krađa.

blic.rs

Švajnštajgerov otac nije mogao da veruje kada je čuo Grobare pred početak derbija: Kolutao je očima u čudu i snimao grmljavinu! (VIDEO)

Previous article

KAKAV POTEZ Đoković poklonio Krajinoviću stan

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan