BalkanNovosti

ARKANOV UBICA: Zatvor mi prija, pišem knjigu, sve ću da otkrijem!

0

Vježbam redovno, mnogo i čitam. Možda ću jednog dana da izdam knjigu, kazao je za Kurir Dragan Nikolić Gagi, osuđen na 30 godina zbog pomaganja u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana u beogradskom hotelu “Interkontinental“ 2000. godine.

arkanov-ubica

 

Nikolić služi kaznu u Kazneno-popravnom zavodu Zabela kod Požarevca. Znatno krupnije građe nego kada se posljednji put pojavio u javnosti prije devet godina na izricanju presude, kako piše ovaj portal, Gagi nije prekidao vježbanje ni na 35 stepeni. – Vježbam redovno, četiri puta sedmično. Trudim se da održim formu, rekao je Nikolić novinarima.

Osim sportskog centra, koji redovno posjećuje, Nikolić je otkrio da se tokom boravka u zatvoru posvetio usavršavanju engleskog jezika, ali i čitanju. – Mnogo čitam, filozofiju prije svega, recimo Marka Aurelija. Pišem i pjesme. Možda ću jednog dana da izdam knjigu… Sve je ovdje kao i napolju, grad u malom, nemam na šta da se žalim – podijelio je svoje iskustvo Nikolić, koji je iza rešetaka od 2003. godine, kada je uhapšen u Beču.

Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. u hotelu “Interkontinental“ u Beogradu, kada je u njega pucao Dobrosav Gavrić, a Dragan Nikolić i Milan Ðuričić bili su mu saučesnici.

Arkan: Upucao ga Dobrosav Gavrić Ðuričić i Nikolić osuđeni su na po 30 godina kao saučesnici u Ražnatovićevom ubistvu, dok je Dobrosav Gavrić osuđen na 35 godina Dragan Nikolić uhapšen je 2003. u jednom stanu u Beču, tri godine nakon raspisivanja potjernice. Dobrosav Gavrić uhapšen je 2011. godine u Južnoafričkoj Republici i od tada se nalazi u ekstradicionom pritvoru. Milan Ðuričić i dalje je u bjekstvu.

kurir

Obogatite se tražeći dijamante

Previous article

Ko je ustvari Sandra Afrika i odakle joj toliki novac?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan