MagazinSvijet poznatih

Amber Herd tužila supruga: Džoni Dep me je pretukao FOTO

0

Dep-i-Herd

Sud u Los Anđelesu je zabranio čuvenom glumcu Džoniju Depu da priđe supruzi Ember Herd nakon što ga je ona optužila da ju je više puta udario tokom nedavne svađe i povrijedio joj lice.

Sudija Karl H. Mur je, takođe, presudio da Dep ne bi smio da je kontaktira do saslušanja zakazanog za 17. jun, prenosi AP.

Herd je svjedočila da je Dep bacio mobilni telefon na nju tokom svađe i povrijedio joj obraz i oko. Ona je priložila i fotografije povreda kada je u petak zatražila zabranu prilaska.

Amber Heard submitted this photo as evidence for her domestic violence restraining order http://peoplem.ag/b8m477B 

Supruga Džonija Depa, Ember Herd, podnijela je prije dva dana sudu u Los Anđelesu zahtjev za razvod, navodeći kao razlog “nepremostive razlike”, javili su američki mediji.

Holivudski par je 15 mjeseci u braku. Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ, a prenio AFP. Upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary” 2011. godine i nemaju djece.

Vjenčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. U to vrijeme Dep je još uvijek bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

b92

Putin: Bićemo prinuđeni da reagujemo zbog PRO NATO

Previous article

SIROTANOVIĆI PONOVO U PRNJAVORU

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin