NovostiSvijet

Albanac izbo suprugu nasred ulice u Beču

0

Nedeljni ručak bivših supružnika u bečkoj opštini Favoriten završio se u krvi. Albanac s Kosova Brahim R. (67) izbo je na ulici svoju suprugu Dragicu E. (59). On je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije htio da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

Brahim i Dragica su pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a u nedjelju je trebalo da se porodica okupi na ručku. Međutim, par se posvađao oko unuka, a rođaci su pokušali da smire situiaciju.

Dragica je tada poslala djecu kod svoje majke, što je dodatno razbjesnilo Brahima koji je napao suprugu kuhinjskim nožem. Žena je istrčala na ulicu gdje je suprug sustigao i izbo na smrt, pred očima mnogih prolaznika.

Neki su čak pokušali da odbrane nesrećnu ženu, ali je pobjesneli suprug izmasakrirao ženu koja je ostala da ležina na ulici u lokvi krvi. Ubica je tada pokušao da pobjegne ali su ga građani spriječili u tome. On je u policiji izjavo da je samo htio da preda dokumenta za razvod Dragici, i da nije htio da je ubije.

Sin žrtve međutim ne vjeruje u to i tvrdi da je prijetio njegovoj majci i da je već bio u zatvoru zbog ubistva. On je ispričao da su se Dragica i Brahim upoznali u jednom švajcarskom zatvoru i da su je svi odvraćali od veze sa njim, ali da se ona ipak udala za njega. Dragičin sin je rekao i da joj je muž stalno prijetio i da je na kraju i ubio.

(kurir)

Bivši sekretar Košarkaškog saveza RS prijavljen da je sinu nezakonito “nabacio” stan

Previous article

Čirlidersice raspuštene jer su bile “previše seksi”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti