MagazinSex i ljubav

Ako ste u vezi nemojte ovo da radite na društvenim mrežama

0

Provjerite da li i vi nervirate svakodnevno prijatelje i poznanike, a možda niste svjesni toga.

Ljubav je postojala i prije društvenih mreža, ali je sa njima otišla pravo u – izlog. I dok se jedni ne libe da svaku sitnicu iz veze javno objelodane, drugi se na to zgražavaju i prave listu najiritantnijih stvari parova na “Fejsbuku”, “Instagramu” i drugim popularnom mrežama. Provjerite da li i vi nervirate svakodnevno prijatelje i poznanike, a možda niste svjesni toga?

Zajednički selfi svakog dana

Svi se danas sami “škljocaju” i objavljuju selfi fotografije, ali zašto morate to da radite svakodnevno, i to u duetu? Čak i vašim bližnjima će vremenom dosaditi da vas gledaju i da “lajkuju”. Zato, zajednički selfi kačite samo kada imate poseban povod.

Izlivi emocija

Ako nekoliko puta u toku dana stavljate srca i smajliće na partnerov profil, pišete da je najbolji, najpametniji i da ga volite najviše na svijetu, prijatelji će vas uskoro staviti na opciju “sakrij”, jer niko ne može da svakodnevno gleda tuđe izlive emocija. Pitaće se kada se uopšte viđate, ako ste stalno na društvenoj mreži.

Javno prepucavanje

Posvađali ste se, povrijedili jedno drugo i šta sad? Odmah jurišate na “pozornicu” da to ispričate pred “publikom”? Ali, ne očekujte podršku od nje, niti iskrenu utjehu. Možete samo da ih, još jednom, iznervirate iznošenjem emocija, uvredama na račun partnera i kačenjem pjesama kojima poručujete da ste jaki i spremni da krenete dalje.

Zajednički profil

Ovo je jedna od najiritantnijih stvari koje parovi rade. Zašto biste otvarali zajednički profil, stavljali oba imena, zajedničku sliku? Šta se dogodilo sa vašim “ja”, kada se krije iza “mi”? Taj potez posebno nervira prijatelje, jer ne znaju kome se obraćaju ako pišu komentare, ko od vas piše, kome čestitaju rođendan, a ko njima čestita.

Davanje lozinki

Ako ste dečku dali šifru, ne očekujte da će vam drugarice pisati u inboks, jer se neće osjećati komotno, čak i ako žele samo da se dogovore sa vama oko viđanja. Čak i najbolje će se ustručavati da vam napišu šta ih muči tog trenutka, jer ne znaju da li to čitate vi ili vaš partner.

Fotografije iz kreveta

Ne moraju svi da znaju da ste bili ili ćete uskoro biti intimni, a slike iz kreveta baš to govore. Pitanje je zašto biste ih uopšte objavljivali i kome su upućene? Želite da vam drugi zavide, ali svi se pitaju šta nije u redu u vašoj vezi?

“Čekiranje” iz svakog restorana/kluba

Potreba da svaku salatu koju pojedete i čašu vina koje popijete sa partnerom stavite na “fejsbuk”, nerazumljiva je za većinu korisnika društvenih mreža. Ako negdje zajedno uživate, zar nije bolje da ne gubite vrijeme na nebitne stvari i druge ljude? Prijatelji će misliti da se dosađujete, a vi želite da ih uvjerite u suprotno.

Objavljivanje vjeridbe

Slika sa prstenom na ruci i objavljivanje da ste se verili izazvaće mnogo “lajkova”, ali pitanje je koliko ljudi će to primiti sa iskrenim simpatijama. Većini nije jasno zašto se to dijeli sa gomilom virtuelnih prijatelja, a posebno što se vjeridbe danas lako raskidaju.

Mjenjanje statusa iz časa u čas

U vezi ste, pa slobodni, pa opet u vezi i to sa tim i tim… I tako iz časa u čas. Česta promjena statusa iritira i najbliže, a kamoli za ljude koje površno znate.

Detalji sa pripreme vjenčanja

Zakazali ste svadbu i sada svi moraju da znaju da li ste kupili vjenčanicu, kakve ćete cipele nositi, u kom restoranu će biti proslava, kako će izgledati torta. Čemu to? Zar nije ljepše da to podijelite sa najbližima, a ostale ne opterećujete pričama o svom najljepšem danu u životu? Realno, to zanima samo vaše najdraže.

Izvor: novosti.rs

Berlin: Policija uhapsila mogućeg saučesnika u napadu

Previous article

9. januar 2017. – Republički praznik i neradni dan

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin