Banjaluka: Uz klavir i gitaru za ozdravljenje Jadranke Stojaković

od prnjavorski 0

Emocija sa kojom je Marko Bošnjak, “Pinkova zvezdica” otpjevao pjesmu “Što te nema” osim sto je izazvala ogroman aplauz izazvala je i brojne emocije kod svih koji su sinoć u Kulturnom centru Banski dvor prisustvovali humanitarnom koncertu za Jadranku Stojaković.

jadranka

Upravo ova pjesma je podsjetila i sve prisutne koliki je zapravo značaj Stojakovićeve na bh.muzičkoj sceni. Na inicijativu Željka Joksimovića, nekoliko poznatih regionalnih muzičkih imena okupilo se kako bi donatorskim koncertom prikupili novac za pomoć u liječenju naše poznate kantautorke.

Joksimović je istakao da su neposredno pred koncert bili u posjeti kod Jadranke.

“Ona, nažalost, nije mogla da prisustvuje koncertu. Ima dana kada je bolje, ali i kada je lošije. Nije bilo potrebe da joj dodatno otežavamo. Obećali smo da ćemo snimati koncert i sve joj pokazati”, kazao je Joksimović.

Dodao je da je ovo samo mali način da se odužimo za sve ono što je Stojakovićeva napravila u muzici. Pored Joksimovića i Bošnjaka, prisutne su sinoć zabavljali i Maja Tatić, Iva Ćurić, Romana Panić i Haris Džinović.

Novac za Jadranku Stojaković moguće je uplatiti kod Unikredit banke na račun: 3383502550394

neyavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>