Đoković: Kad bi došlo do smaka sveta, bio bih u mojoj Srbiji!

Najbolji teniser sveta pred turnir u Dubaiju dao interesantan intervju

apocalypse1-620x350

Novak Đoković je pred start turnira u Dubaiju odgovarao na raznorazna pitanja, a jedno od njih bilo je i gde bi proveo smak sveta, ukoliko bi do njega došlo, šta od opreme nosi na turnire, koju hranu jede pred mečeve…

Odgovor najboljeg tenisera sveta na pitanje o smaku sveta sigurno će oduševiti sve u Srbiji.

Bio bih u mojoj Srbiji odlučno je odgovorio Đoković.

Novak će pred mečeve u Dejvis kupu igrati na turniru u Dubaiju, gde ima četiri titule, ali u poslednje dve godine je zaustavljan u polufinalu i finalu od Federera.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Prvi put sam igrao u Dubaiju 2007. Imao sam dosta uspeha u ovom gradu i uvek se radujem povratku. Cilj mi je da ostanem zdrav i u dobroj formi.

Posle dugo vremena, Novak će zaigrati i u dublu sa Nenadom Zimonjićem. Naš tandem polako se uigrava za Olimpijske igre u Riju. Đokovića su pitali ko mu je omiljeni partner u igri parova.

Igrao sam dubl na ATP turnirima sa obojicom mlađe braće. To mi je bio san.

Na dan meča Đoković ima specijalan režim ishrane koga se pridržava.

Obožavam tenis i nikada nisam pomislio da odustanem. Naravno, imam i druga interesovanja u životu, pre svega što se zdrave ishrane tiče. Na dan meča obično doručkujem voće, izmiksano zeleno povrće i nešto sveže od lokalne hrane.

Osim bez reketa, Đoković na turnirima ne bi mogao bez telefona, a takođe uvek nosi i knjigu.

Telefon je obavezan, kako bih mogao da se čujem sa suprugom i sinom ako nisu sa mnom. Takođe, uvek u torbi imam knjigu – istakao je Novak.

(Telegraf.rs)