24 časa u Prnjavoru: Dvije krađe, dvije saobraćajke i požar

od prnjavorski 0

policija3

U protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela krađe  i to u Prnjavoru i u Vijačanima. Dogodile su se  dvije saobraćajne nezgode, jedna u  Potočanima na lokalnom putu i još jedna  na magistralnom putu u Prnjavoru. Pričinjena je materijalna šteta na vozilima, na sreću sve je prošlo bez povrijeđenih lica.

Pripadnici Teritorijalne vatrgoasne jednice Prnjavor  su imali intervenciju na gašenju  požara u mjestu Lišnja,naime  juče nešto prije 10 časova, gorjelo sijeno.

 

Iz elektrodistribucije za danas poručuju da su u toku radovi na otklanjanju kvarova na niskonaponskoj mreži koje je prouzrokovao jak vjetar, te da bi kompletna opština strujom trebala biti redovno snabdjevena iu popodnevnim časovima.

I na kraju lijepa vijst iz Porodilišta Doma zdravlja Prnjavor, rođena je jedna beba – dječak. Srećnim roditeljima čestitamo.

prnjavorski.net

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>