KREATIVNO: Bojanu zaprosilo je 20 AUTOMOBILA! Pogledajte kako (VIDEO)

Tog nedeljnog prepodneva, Ivan je pozvao Bojanu da se prošetaju gradom po sunčanom danu i uživaju u smotri automobila. Ali, to nije bila obična fešta četvorotočkaša, već nešto najromantičnije što ćete videti u svom životu

Prosidba-Bojana-620x350

Kada je Ivan odlučio da pita svoju devojku Bojanu da se uda za njega, znao je da to ne želi da uradi na dosadan i običan način. Naprosto, izabranica njegovog srca toliko je posebna, da zaslužujeoriginalnu i jedinstvenu prosidbu.

Zato je pozvao svoje drugare iz “Alfa romeo kluba Srbija” i Bojaninu najbolju prijateljicu koji su mu pomogli da zajedno sprovedu u delo nešto toliko romantično da ćete ostati bez daha.

Naravno, Bojana nije imala predstavu da se bilo šta dešava.

U nedelju, 7. februara ujutro, Ivan je poveo nju i drugaricu u šetnju Beogradom, pod izgovorom da idu da gledaju paradu “alfa romea”.

Odveo ju je na jednu dorćolsku pasarelu, odakle su se s visine divili pogledu na osunčani grad.

Kad je krenula fešta automobila, Bojana je ostala zapanjena. Svaki automobil koji je prolazio ispod mostića, ne samo da je ludački trubio, već je imao na haubi napisano po jedno ogromno slovo.

Slovo po slovo, reč po reč i lepa crnka imala je šta da pročita: “Bojana, udaj se za Ivana!”.

Kad je shvatila šta je upravo pročitala, pogledala je u Ivana, ali on je već bio na kolenima, pružajući joj prsten. Naravno, oduševljena Bojana je pristala.

Ekipa Telegrafa iskoristiće ovu priliku da Bojani i Ivanu od srca čestita veridbu i da im poželi svu sreću u zajedničkom životu.

(Telegraf.rs)