4 osobe sa pravim supermoćima koje nauka ne može objasniti

Ovo su 4 osobe sa pravim supermoćima, koje ni nauka ne može objasniti!

Foto

Ingo Swann

Ingo Swann  je čovjek koji ima sposobnost da vidi udaljene geografske lokacije i da detaljno opiše njihove karakteristike. CIA u NSA su pokušavali vršiti eksperimente sa udaljenim vidom. U suštini, osoba koja ima ovu moć ima mogućnost da da informacije o određenom objektu ili osobi, ili lokaciji koja je skrivena od direktnog pogleda ili se nalazi na velikoj udaljenosti. CIA je svoja istraživanja prekinula 1995 godine, bez značajnih rezultata. Ingo Swann je izgleda, “the real thing”.

Stephen Wiltshire

Stephen Wiltshire, kome je dijagnostifikovan autizam kada je imao 3 godine, ima sposobnost nevjerovatnog fotografskog pamćenja. Stephen je u stanju da crta cijele gradove, samo iz sjećanja. Dovoljno mu je nekoliko sekundi da pogleda sliku i da je zatim nacrta sa nevjerovatnom preciznošću.

Wim Hof

Wim Hof je navukao na sebe pažnju javnosti nakon što je proveo u ledu gotovo 2 sata, a da mu se tjelesna temperatura nije promijenila. Wim je rekao da je ovo uspio zahvaljujući meditaciji. I nije to sve što može. Pogledajte ovaj film koji je VICE radio o njemu.

Daniel Tammet

Daniel Tammet je šokirao svijet kada je recitovao matematičku konstantu Pi, 3,141…na 22,414 – tu decimalu, bez najmanje greške, napamet. Njemu je dijagnostifikovan visokofunkcionalni autistični “naučni” sindrom i u stanju je da izvede nevjerovatne mentalne zadatke kakve nijedan ljudski mozak ne može.

Prnjavorski.net