24 časa u Prnjavoru: Veći dio zapadnog dijela opštine bez struje, rođene dvije bebe

od prnjavorski 0

servisne 24 casa

U protekla 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u Hrvaćanima, evidentirana je materijalna šteta, bez povrijeđenih lica. U gradu Prnjavoru, zabilježno je jedno narušavanja javnog reda i mira.

Juče u popodnevnim časovima došlo je do poažara u kotlovnici jednonog stambeno – poslovnog objekta u ulici Bože Tatarevića. Vatra je lokalizovana unutar kotlovnice, tako da se nije proširila na ostatak objekta čime je sprijčena veća materijalna šteta, saznali smo u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinic.

Ipak, najljepša vijest dolazi iz Porodilišlta Doma zdravlja Prnjavor, gdje su rođene dvije bebe i to jedan dječak i jedna djevojčica

Za danas je najavljeno više planskih isključenja električlne energije, posebno u zapadnom dijelu opštine, gdje će bez struje od 09-15 časova biti: Potočani, Orašje, Drenjik, Prosjek, Crkvena, Kokori, Šarinci, Galjipovci, Čorle, Naseobina Lišnja, Lišnja i Mravice. Još jedno plansko isključenje zakazano je od 09-14 časova u Popovićima trafo stanica Lukići.

prnjavorski.net

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>