Dnevni horoskop za 17. maj

Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. maj 2018. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedjeti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovni uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Djelujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

Bik 21.4.-21.5.
Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost. Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

Blizanci 22.5.- 21.6.
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost. Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.

Rak 22.6. – 22.7.
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju pa zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravi momenat za to. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

Lav 23.7.- 22.8.
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtjeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte izazovne ili provokativne situacije.

Devica 23.8. – 22.9.
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspješan nivo komunikacije. Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promijeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.

Vaga 23.9. – 22.10.
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Djelujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procjenu i stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

Škorpija 23.10.- 22.11.
Stalo vam je da predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa provjerenim saradnicima. Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe.

Strelac 21.11.- 21.12.
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj dio obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvjesnom smislu iskušava vašu naklonost pa se potrudite da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.

Jarac 22.12.- 19.1.
Sigurni ste u cilj i nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. U očekivanju ste izvjesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni. Osjećate potrebu za nježnošću, što inače nije svojstveno vašem astrološkom znaku. Baš lijepo od vas, raznježite se, divan je dan za to!

Vodolija 20.1.- 19.2.
Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.

Ribe 20.2.- 20.3.
Iako osjećate uznemirenost, ostvarujete dobar odnos sa kolegama i poslovnim partnerima. Oni su vam neophodni kao lijek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite, zato im dajte maksimum svog vremena. Pojačane podsvjesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.

Prnjavorski.net