MagazinZanimljivosti

12 LIMUZINA, TRI KAMIONA I STOTINE LJUDI Sahranjen je “Kralj cigana” i to tako raskošno da svi mediji IZVEŠTAVAJU O TOME (FOTO)

0

Stotine stanovnika malog sela Martok u enleskoj grofoviji Samerset, izašlo je na ulice da prisustvuje raskošnoj povorici i poslednji put se pozdravi sa Ivorom Hjuzom, poznatijim kao “Kralj cigana” (King of the Gypsies). Njegova sahrana bila je pravi seoski događaj, takvih razmera da je dospela i u britanske medije.

Hjuz, 46-godišnji trgovac konjima i farmer, umro je u snu u svojoj kući u Ilčesteru u Somersetu, pre mesec dana. Patio je od srčane insuficijencije (srčana slabost).

Na večni počinak ispratila ga je povorka u kojoj je bilo 12 limuzina, tri kamiona, oko 300 ljudi, a sanduk je vukao traktor ukrašen cvećem. U prikolicama traktora koji su bili u povorci bili su i ogromni svetni aranžmani u obliku konja i ovaca, jer ih je “Kralj cigana” posebno voleo, ali i ogromna flaša viskija od cveća.

Britanski tabloid “San” piše da su čak i prodavnice tog dana bile zatvorene, a jedan od lokalnih meštana posvedočio je da nikada nije video ništa slično.

– Za nas on je bio naš Ivor, kralj naše porodice, uvek snažan, vođa. Bio je lud za životinjama i uvek je imao najbolje konje. Bio je naš Del Boj, majstor svih zanata sa sjajnim smislom za humor i pomagao je svima – rekli su članovi njegove porodice za lokalne medije pred sam početak sahrane.

IZBORNA HRONIKA – PRNJAVOR: SNSD U VELIKOJ ILOVI – OČEKUJEMO POBJEDU NA SVIM NIVOIMA VLASTI

Previous article

DNS otkazao završni predizborni skup

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin